Folders

Kies het aantal folders en bereken de prijs

Loading...
0% Complete


  0
  * Verplicht

  Hoe werkt het?

  Kies eerst het formaat folder in het eerste keuzevak. De wikkelvouwfolder staat ook wel bekend als de drieslagfolder; een A4 formaat wat tweemaal is gevouwen. De middenvouw is het A4 formaat wat één keer is gevouwen waardoor je een A5 formaat krijgt. Daarna kies je het aantal folders dat je gedrukt wilt ontvangen. Let hierbij op dat je wel weer het juiste formaat kiest anders krijg je misschien een ander bedrag te zien.

  Vul daarna je gegevens in, de informatie die je op de flyer wilt terug zien en upload beeldmateriaal, logo en tekst in een zipfile of los. Klik daarna op versturen. Zodra wij de informatie ontvangen hebben, ontvang jij de factuur die je met dezelfde spoed kunt betalen. Ondertussen gaan wij hard aan de slag en sturen jou zo snel mogelijk een proefje terug. Na akkoord gaat het in productie en ontvang je binnen enkele werkdagen de folder op het door jou doorgegeven adres.

  Twijfel je nog of heb je liever direct contact? Dat kan! We zijn bereikbaar op 0651880648 en via verkoop@grafischespoed.nl.

  * de getoonde prijs is inclusief ontwerp en exclusief BTW.

  Neem voor maatwerk contact op!

  Stel je vraag